Zgjedh tipin tënd dhe aktivizo pakon më të përshtatshme për ty*:

pako-tip-ipko

Për të aktivizuar njërën nga pakot, thirrni *110*110# ose direkt përmes My IPKO.

Për të kontrolluar gjendjen e llogarisë, thirrni *110#.

Nëse deri tani nuk keni përdorur pakot e internetit në mobil, aktivizoni internetin duke thirr *321#.

Pas skadimit te pakos, pakot riaktivizohen në mënyrë automatike kurdo qe realizoni mbushje. Ndalja e aktivizimit automatik bëhet duke thirr kodin *110*9#.

*Pakot vlejnë vetëm brenda Kosovës.

Çmimet pas shpenzimit të pakos:

*Per kategorine individ prepaid: Çmimi për 100KB e para është 0.21€, ndërsa çdo 100KB në vazhdim është 0.05€.
Per kategorine biznes prepaid: Çmimi për 100KB e para është 0.21€, ndërsa çdo 100KB në vazhdim është 0.02€.
Ju duhet t’i keni më shumë se 28 cent në llogarinë tuaj për të përdorur internetin në mobil.

Kjo pako mund të dërgohet edhe si dhuratë tek më të dashurit tuaj duke thirrur *212#

Mënyrat e pagesës:

  1. Aplikacioni My IPKO
  2. Dyqan/pikë të shitjës të IPKO-së