Dhuratat e papritura janë gjithmonë surprizë e këndshme. Ne kemi menduar për të gjithë ju që kujdeseni për më të dashurit tuaj duke ju ofruar shërbimin më të ri në treg “Pako DHURATË”.

Në mënyrë që të dërgoni dhuratë ju duhet të thirrni në *212#.

Pas kësaj, do të ju shfaqet në ekran një meny me 4 produktet që mund t’i dhuroni, si:

 

Pako të internetit në mobil

Emri i pakosGBValiditetiÇmimi
1GB1 GB7 ditë1.99EUR
2GB2GB10 ditë2.99EUR
3GB3GB14 ditë3.99EUR
5GB5 GB30 ditë5.99EUR
7GB7 GB30 ditë7.99EUR

 

Pako Roaming Rajonale e Internetit

*Vlen vetëm për pakot rajonale të roaming, valide për Shqipëri, Mal të Zi, Maqedoni, Serbi, Turqi, Greqi dhe Kroaci.

Emri  i pakosGBPakoÇmimi
Ditor200 MB1 ditë1.50EUR
Javore1 GB7 ditë5.00EUR
Mujore2 GB30 ditë10.00EUR

 

Pako TiP

Emri  i pakosPakoValiditetiÇmimi
Tip Bazik200min kombëtar/sms pa limit/1GB7 ditë2.95EUR
Tip Trendy150min kombëtar/sms pa limit/2GB21 ditë3.50EUR
Tip Aktiv200min kombëtar/sms pa limit/4GB30 ditë4.95EUR
Tip NdrysheIPKO min pa limit/250min kombëtar/sms pa limit/5GB30 ditë7.95EUR

 

Pako HEJ

Emri i pakosPakoValiditetiÇmimi
HEJ! 30003000 Njësi (min/SMS/MB)30 ditë3.00EUR
HEJ! SpecialPA LIMIT minuta/PA LIMIT SMS/3GB/Instagram + Facebook FALAS + 100 min brenda IPKO-së30 ditë3.99EUR
HEJ! ProfessionalPA LIMIT IPKO minuta / PA LIMIT IPKO SMS / 5GB / Instagram+Facebook FALAS30 ditë5.00EUR
HEJ! 50005000 Njësi (min/SMS/MB)30 ditë5.00EUR

*PAKO HEJ mund të pranojnë si dhuratë klientët të cilët i plotësojnë kushtet të jenë pjesë e komunitetit HEJ!

 

Pako Roaming e Internetit për Evropë

Emri i PakosGBValiditeti Çmimi
Ditore50MB1 ditë2.5EUR
Javore400MB7 ditë10EUR
10 Ditore1GB10 ditë20EUR

*Klientët e biznesit nuk mund të pranojnë pako si dhuratë për Evrope dhe USA.

 

Pakot Diaspora

Emri i pakosGBValiditetiÇmimi
Diaspora 1300 min kombëtarë / 300 SMS kombëtarë / 5GB Internet (Kosovë, Shqipëri, Serbi, Maqedoni Veriore, Mal të Zi, Greqi, Kroaci, Turqi, Bosnje dhe Hercegovinë)20ditë15.20EUR
Diaspora 2500 min kombëtarë / 500 SMS kombëtarë / 10GB Internet (Kosovë, Shqipëri, Serbi, Maqedoni Veriore, Mal të Zi, Greqi, Kroaci, Turqi, Bosnje dhe Hercegovinë)20 ditë20.20EUR
Diaspora 31000 min kombëtarë / 500 SMS kombëtarë / 20GB Internet (Kosovë, Shqipëri, Serbi, Maqedoni Veriore, Mal të Zi, Greqi, Kroaci, Turqi, Bosnje dhe Hercegovinë)30 ditë30.20EUR

 

Shërbimi për dërgimin e dhuratës kushton 10 cent.

E rëndësishme për dërguesit e dhuratave:

Klientët me pagesë mujore mund të pranojnë si dhuratë:

  • Pako Roaming të internetit
  • Pako Interneti në mobil

Klientët me parapagim mund t’i pranojnë si dhuratë:

  • Pako Tip
  • Pako Roaming të internetit
  • Pako Internet në mobil

Pranimi i pakos si dhuratë në numrin tuaj nuk e shtyn validitetin e numrit.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp