Me pakon më të re për të rinj, hej! 5000, ju mund t’i shfrytëzoni 5000 njësi si t’ju duhen PLUS e përdor Instagram FALAS – pa shpenzu asnjë MB!

1 njësi vlen sa 1 SMS/MIN/MB dhe çfarëdo që të shpenzoni do t’ju zbresin nga totali i 5000 njësive.

Minutat janë për shfrytëzim brenda hej!

Aktivizo pakon duke dërguar SMS në 50888 me tekstin “hej 5” për vetëm 5 Eur.

Kjo pako ka validitet 30 ditë, ndërsa për të kontrolluar gjendjen e saj thirr *888*1#