Merr ofertën më të mire nga IPKO dhe DigitAlb, përfito super çmime dhe super përmbajtje televizive!

Pako Light  – Më shumë se 110 kanale televizive, përfshirë përmbajtje ekskluzive dhe internet deri në 10 Mbps, me çmim special për vetëm 15 EUR/muaj.

Pako ULTRA  – Përmbajtje eksluzive, më shumë se 135  kanale televizive, të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier LeagueSerie A, La Liga, IPKO Superliga), kanalet sportive më të popullarizuara botërore dhe internet deri në 20 Mbps,  me çmim special për vetëm 18 EUR/muaj.

Për më shumë, ju përfitoni FALAS  edhe shërbimin TVim

Përmes smartbox-it, ju përfitoni edhe këto shërbime FALAS:

  • Catch up TV– shërbim i cili ju mundëson t’i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 48 orë pa pasur nevojë t’i inçizoni ato
  • VoD– Me video librarinë e SMART BOX ju keni qasje në 9000 filma, seriale dhe dokumentarë të ndryshëm. 24 orë në ditë!

Nxitoni, oferta me këto çmime speciale është promocionale.