Mos e humb ofertën më të re të SuperDUO! Abonohu në ndonjërën nga pakot SuperDUO dhe paguaj vetëm 10 muaj, ndërsa 2 të fundit janë FALAS. Përveç kësaj, do të merrni edhe 3 SIM kartela me 3 muaj komunikim FALAS brenda rrjetit të IPKO-së.
Pagesa mund të bëhet në baza mujore.

Pakot e SuperDUO janë pakot më të kompletuara në treg. Ato ofrojnë internet mbi 50Mbps dhe përmbajtje mbi 150 kanale televizive me të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.

ÇKA O’ SUPER O’ SUPER!

Për t’u njoftuar më shumë rreth SuperDUO, kliko këtu.

Merr ofertën në dyqanin më të afërt të IPKO-së.

*Oferta është promocionale.