Move Track është pajisje e mençur e cila ju mundëson të dini lokacionin e saktë të kafshëve shtëpiake (apo edhe gjërave me rëndësi sikur valixhe, çelësa, bicikleta etj).

Me Alcatel Move Track ne mund të vendosim një rreth të sigurisë virtuale dhe për çdo largim jashtë kësaj zone, do të marrim njoftim të menjëhershëm në telefon, njëkohësisht duke zbuluar lokacionin e saktë automatikisht.

  • Lokacioni permës GPS;
  • Monitorimi i lokacionit të kafshës shtëpiake, çantës etj;
  • Rezistent ndaj ujit;
  • Pesha vetëm 33gr;
  • SIM kartele për lidhje me Edge dhe GPS;

Aplikacioni i cili komunikon me pajisjen e mençur mund të shkarkohet nga telefonat me sistem operativ:

iOS: http://ipko.biz/movetrackios
Android: http://ipko.biz/movetrackandroid

Çmimi i Move Track + Pako (me 200MB internet) është vetëm 6Eur në muaj apo 72Eur në total.
Pako ka validitet prej 12 muaj.

Manualin e përdorimit mund ta gjeni këtu.

Vizitoni dyqanin më të afërt për të marrë atë.