Vlerësimi per ofertën

 

Faleminderit që vizituat faqen tonë!

Me qëllim të përmirësimit të ofertave tona, ne kemi pregaditur nja anketë të shkurtër në lidhje me këtë ofertë. Përshtypjet tuaja kanë shumë rëndësi për ne!

Informatat tuaja do të ruhen në konfidencialitet dhe do të përdoren vetëm për përdorim të brendshëm në IPKO.

 

Fillo

Pakot mujore të Ofertës më t’mirë n’botë përmbajnë benefite të kombinuara si minuta PA LIMIT drejt IPKO-së, minuta drejt operatorëve tjerë, SMS PA LIMIT drejt të gjithë operatorëve, dhe internet në mobil me shpejtësi PA LIMIT.

Zgjedh njërën nga pakot më poshtë në pikën më të afërt të IPKO-së.

*Pas shfrytëzimit të minutave me operatorë tjerë, çmimi për minutë është 15 cent.

**Pas shfrytëzimit të MB brenda pakos, çmimi për 1MB është 1 cent.

Balancin e benefiteve e kontrolloni duke thirrur *123#

Çka ndodhë pasi që shpenzohen benefitet?

Pako EXTRA

Në rast se keni shpenzuar ndonjërën prej benefiteve brenda pakos tuaj, ju keni mundësi ta aktivizoni të njejtën pako me 50% ZBRITJE (valide deri në fund të atij muaji). Aktivizoni pakon EXTRA, duke thirrur *588#.

Mënyrat e pagesës:

  1. Aplikacioni My IPKO
  2. Dyqan/ pikë të shitjës të IPKO-së
  3. SMS Top-up (përmes bankës)
  4. Top-up (përmes bankomatit)
  5. Portali i pagesave online

*Ju mund të rrisni limitin tuaj fillestar deri në tri here brenda muajit, duke thirrur *889#
**Në rast se rimbushni llogarinë tuaj me një shumë që tejkalon borxhin, ju mund të shfrytëzoni shumën e mbetur për te rritur limitin tuaj, duke thirrur *202#