Merr telefonin e mençur Blackview A20 Pro AG bashkë me pako TiP Standard për vetëm 7.5 Euro në muaj!

Pako TiP Standard ka validitet 30 ditë dhe përmban:

  • 100 MIN
  • 200 SMS
  • 1GB

Minutat janë për shfrytëzim me të gjithë operatorët në Kosovë.

Benefitet e pakos pranohen çdo muaj per 12 muaj rresht.

Ndërsa, specifikat e telefonit janë:

BRENDI Blackview
MODELI A20 Pro AG
EKRANI 5.5 INÇ
KAMERA 5MP+0.3MP
RAM 2GB
RRJETI GSM, HSPA, LTE
SISTEMI OPERATIV Android 8.0 Oreo
BATERIA 3000 mAh
ÇMIMI 90 €

Me këtë ofertë, SIM kartela 4G vjen FALAS.

Vizito dyqanin më të afërt të IPKO-së dhe merr ofertën.