*Internet në rajon me pako Plan 4, 6, 8 dhe 9
*Internet në EU me pako Plan 8 dhe 9

Pakot PLAN, janë të dizajnuara duke pasur parasysh nevojat individuale për minuta, sms dhe internet mobil. Minutat me pakon PLAN mund t’i shfrytëzoni me të gjithë operatorët në Kosovë.

Me pakot PLAN, ju mund të zgjedhni pakon mujore duke filluar nga 10EUR në muaj. Zgjedh njërën nga pakot mujore PLAN dhe nënshkruaj kontratë 12 dhe 24 mujore.

Mos rri pa PLAN!

PLAN 1PLAN 2PLAN 3PLAN 4PLAN 6PLAN 8PLAN 9
MIN drejt IPKOPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMIT
MIN drejt operatorëve tjerë700100012001500300050005000
SMS drejt të gjithë operatorëvePA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMITPA LIMIT
Internet në mobil për Kosovë
13GB15GB25GB30GB40GB55GBPA LIMIT

(100GB)

Internet në mobil për rajon1GB2GB2GB5GB
Internet në mobil për EU500MB2GB
Çmimi për muaj10.00€15.00€20.00€25.00€35.00€55.00€99.00€

Operatorët e shteteve në rajon dhe EU që kemi marrëveshje për roaming i gjeni këtu.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp