Merr ofertën më të mire nga IPKO dhe DigitAlg,  Super DUO për Bajram,  përfito super çmime dhe super përmbajtje televizive!

Super DUO Familjare HD – Më shumë se 130 kanale televizive, përfshirë përmbajtje ekskluzive dhe internet deri në 10 Mbps, me çmim special për vetëm 15 EUR/muaj.

Super DUO Premium HD – Përmbajtje eksluzive, më shumë se 150 kanale televizive, të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier LeagueSerie A, La Liga, IPKO Superliga), kanalet sportive më të popullarizuara botërore dhe internet deri në 20 Mbps,  me çmim special për vetëm 18 EUR/muaj.

Për më shumë, me pakot  Super DUO, ju përfitoni FALAS  edhe shërbimin TVim – kjo duhet me qene si link qe te qon direkt ne faqen TVim.

Nxitoni, oferta me këto çmime speciale vlen vetëm deri me 8 Qershor, 2019.

Përmes smartbox-it, ju përfitoni edhe këto shërbime FALAS:

  • Catch up TV – shërbim i cili ju mundëson t’i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 48 orë pa pasur nevojë t’i inçizoni ato
  • VoD – Me video librarinë e SMART BOX ju keni qasje në 8000 filma, seriale dhe dokumentarë të ndryshëm. 24 orë në ditë!

Pakot e Super DUO janë pakot më të kompletuara në treg.