A don dyfish më shumë internet!?
Pako “SUPER ME DYFISH INTERENET” është pako promocionale e “Ofertës më të mirë në botë” dhe klientët tanë mund ta marrin në cilindo dyqan të IPKO-s apo përmes shop.ipko.com
Kjo pako përmbanë dyfish internet më shumë se pakoja e rregullt “SUPER” dhe u dedikohet të gjithë atyre që kan nevojë gjithmonë për më shumë internet.
Kap momentin, dhe merr ofertën tani!

A don dyfish më shumë internet!?

Pako “SUPER ME DYFISH INTERENET” është pako promocionale e “Ofertës më të mirë në botë” dhe klientët tanë mund ta marrin në cilindo dyqan të IPKO-s apo përmes shop.ipko.com

Kjo pako përmbanë dyfish internet më shumë se pakoja e rregullt “SUPER” dhe u dedikohet të gjithë atyre që kan nevojë gjithmonë për më shumë internet.

*Pas shfrytëzimit të minutave me operatorë tjerë, çmimi për minutë është 18 cent.

Pas shfrytezimit të MB brenda pakos, çmimi për 1 MB është 0.01Eur për shfrytëzim brenda rrjetit IPKO.

Balancin e benefiteve e kontrolloni duke thirrur *123#

***Përdoruesi do të ketë mundësi të aktivizoje pako të internetit shtesë për Rajon *478#, për EU dhe SHBA *345# si dhe pako interneti për përdorim brenda  Kosovës *900#  vlera e së cilës  do ti shtohet fatures mujore.

Shto aplikacionin që dëshiron:

Për herë të parë për klientët e “Ofertës më të mirë në botë”. Shto aplikacionin pa limit me super çmim duke thirr *404#

Mënyrat e pagesës:

  1. Aplikacioni My IPKO
  2. Dyqan/ pikë të shitjës të IPKO-së
  3. SMS Top-up (përmes bankës)
  4. Top-up (përmes bankomatit)
  5. Portali i pagesave online

*Ju mund të rrisni limitin tuaj fillestar deri në tri here brenda muajit, duke thirrur *889#
**
Në rast se rimbushni llogarinë tuaj me një shumë që tejkalon borxhin, ju mund të shfrytëzoni shumën e mbetur për te rritur limitin tuaj, duke thirrur *202#

 

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?

Facebook
Live Chat
Whatsapp