-

Na Kontaktoni

Ju lutem na dërgoni email për çdo pyetje apo problem që keni.

captcha

Move Track – më afër ‘shokut’ tuaj! Move Track është pajisje e [...]

Dërgo mbushje te famijarët në Kosovë Të gjithë ju që nuk jetoni [...]

Çfarë TiPi je? Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet [...]

Si ta përdorni internetin jashtë vendit Këshilla se si ta përdorni internetin [...]

Pakot roaming të internetit në mobil EU/SHBA data pakot Pakot Roaming Pakot [...]

hej! Pse po pret? hej! website Çka është Hej! Hej është komuniteti [...]

Pakot roaming të internetit në mobil Pakot Roaming EU/SHBA data pakot Kudo [...]

Pakot më të mira me internetin më të shpejtë Thirr *900*900# dhe [...]

Pako Junior është pako e vetme në treg që u përgjigjet nevojave të komunikimit në mes të fëmijëve dhe prindërve.

IPKO ofron për të gjithë bashkatdhetarët pakon e cila i përmbush të gjitha nevojat e komunikimit gjatë qëndrimit në vendlindje.

Keni pyetje?

Drejtohuni tek shërbimi për klientë