Pakot më të mira me internetin më të shpejtë

Thirr *900*900# dhe zgjedh njërën nga pakot e internetit në mobil me internetin më të shpejtë në vend.

IPKO mbulon tërë Kosovën me rrjetin e internetit më të shpejtë, 4G. Për të përjetuar shpejtësinë e vërtetë 4G ju duhet telefon i mençur që e përkrah atë dhe SIM kartelë 4G. Ndërrimi i SIM kartelës bëhet në të gjitha dyqanet tona.

Zgjedh njërën nga pakot dhe shfleto me internetin më të shpejtë, 4G, kudo që je.

PakotGBÇmimetValiditetiAktivizimi
Ditore500MB0.509 €1 ditë*900*0#
1GB1GB1.50 €7 ditë*900*1#
2GB2GB2.50 €14 ditë*900*2#
3GB3GB3.50 €21 ditë*900*3#
5GB5GB5.50 €30 ditë*900*5#
7GB7GB7.50 €30 ditë*900*7#

Në secilën pako që e aktivizoni, ju merrni FALAS 5GB WiFi internet në mobil të cilin mund ta përdorni në pikat tona të WiFi në të gjitha qyetet e Kosovës.

Nëse deri tani nuk keni përdorur pakot e internetit në mobil, ju duhet që së pari të bëni aktivizimin e internetit duke thirrur kodin *321#.

Këto pako riaktivizohen në mënyrë automatike. Për ndalim të riaktivizimit automatik duhet të thirrni kodin *900*9#.

Për ta kontrolluar llogarinë tuaj të MB duhet të shtypni *900#, dhe më pas do të shfaqet shuma totale e MB.

Çmimet pas shpenzimit të pakos: Çmimi për 100KB e para është 0.21€, ndërsa çdo 100KB në vazhdim është 0.01€. Ju duhet t’i keni më shumë se 28 cent në llogarinë tuaj për të përdorur internetin në mobil.