Fol me familjen për 0 cent në minutë

Të gjithë ju që keni komunikim më të shpeshtë në mes vete, jeni një grup prej 5 anëtarësh, familje apo shoqëri, atëherë pako familjare është ideale për t’ju shërbyer nevojave tuaja të komunikimit.

Me këtë pako, përveç çmimeve më të lira ju përfitoni komunikim falas në mes të 5 numrave për 3 muajt e parë. Për të komunikuar FALAS, të paktën njëri nga anëtarët duhet të bëjë mbushje prej 3 Eur në muaj.

E tëra që ju duhet të bëni është të vizitoni një nga dyqanet tona dhe të kërkoni pakon me 5 numra e cila ju kushton 5 Eur, pastaj komunikimi për 3 muaj në mes vete është FALAS.

Pas periudhës promocionale prej 3 muajsh, bisedat në mes vete vijnë me çmimin më të lirë, vetëm 2 cent për minutë brenda 5 anëtarëve, ndërsa për biseda me të gjithë operatorët një minutë do t’ju kushtojë 10 cent.

Merrni pakon me 5 SIM kartela tani dhe rrini në kontakt gjatë gjithë kohës me më të dashurit tuaj.

thirrjet