Blej Samsung S9/S9+ në njërin nga dyqanet e IPKO-së dhe përfito dhuratë:

  1. Sigurim të ekranit në rast dëmtimi vetëm 99 EUR
  2. Mbushës pa tel
gsmarena_008

Në mënyrë që t’i përfitoni dhuratat ju duhet të abonoheni në web-faqen zyrtare të Samsung-ut, jo më larg se 7 ditë pas blerjes së telefonit.
Për abonim vizito: http://www.samsungsp.eu/sq/

samsung-galaxy-s9-2

Njoftohuni më shumë rreth karakteristikave të Samsung Galaxy S9 dhe S9+:

Një kamerë revolucionare, e cila adaptohet ngjashëm me syrin e njeriut, është mahnitëse se si përshtatet në errësirë dhe ndriçim.

Kamera që ngadalson kohën, duke i kapur momentet e bukura të jetës.Këtij verzioni “Slo-Mo” mund t’i shtoni muzikë, të bëni GIF’s dhe pëlqime më shumë.

Kamera ju kthen edhe në një EMOJI, për një eksperiencë të paharruar.

Sistemi i zërimit, ju ndihmon të dëgjoni qartë falë tingullit të pastër të sistemit stereo të akorduar nga AKG. Shtimi i Dolby Atmos ofron tinguj të pasur dhe të gjallë, duke ju dhënë një përvojë teatrale.

Vizitoni njërin nga dyqanet e IPKO-së, për ta përjetuar magjinë e SAMSUNG S9.

gsmarena_009_updated