hej! Pse po pret?

Çka është Hej!

Hej është komuniteti më i madh për të rinj në Kosovë, i cili ofron pakot më atraktive të komunikimit për të rinjtë e moshave 12-28 vjeçare dhe organizon aktivitete të ndryshme festive, sportive dhe edukative për ta.

Qysh m’u bo Hej!

Nëse ende nuk jeni bërë pjesë e komunitetit Hej!, ju jeni duke humbur shumë. Nxitoni në dyqanin më të afërt të IPKO-së dhe blini një numër Hej! për vetëm 3 euro, që të bëheni pjesë e komunitetit më të madh për të rinj në Kosovë, të cilët komunikojnë lirshëm në mes vete me ofertat më të mira në treg.

Ndërsa, të rinjtë e moshës 12-15 vjeçare duhet të shkojnë në dyqanet e IPKO-së bashkë me njërin nga prindërit dhe duhet ta kenë me vete një dokument identifikimi (ekstrakt të lindjes ose pasaportë valide).

Nëse keni numër ekzistues të IPKO-së, atëherë vetëm aktivizojeni pakon Hej! duke dërguar SMS në 50888 me fjalën “hej3000” për vetëm 3 Eur dhe përfitoni 3000 Njësi të cilat mund t’i përdorni si t’ju duhen, në MIN, SMS dhe MB.

hej-hej
Me hej! Professional ju merrni 500MIN, 500SMS dhe 5GB internet në mobil. Pako ka validitet 30 ditë dhe kushton 5EUR. Për aktivizim të pakos, dergo SMS në 50888 me tekst “hej4”. Për kontrollim të gjendjes, thirr *888#.

*Minutat mund t’i shfrytëzoni brenda hej dhe IPKO.

pako-300
Dërgo SMS në 50888 me fjalën “hej3000” dhe për vetëm 3 Eur përfito 3000 Njësi. 1 Njësi vlen sa 1 SMS/MIN/MB dhe çfarëdo që të shpenzoni do t’ju zbresin nga totali i 3000 njësive.

Validiteti: 30 ditë. Kontrollimi i gjendjes: *888*1#

pako-hej
Dërgo SMS në 50888 me fjalën “hej” dhe për vetëm 3 Eur përfito:

500 MIN – me fol me krejt ata që kanë Hej!

500 SMS – me ju dërgu atyre që kanë Hej!

500 MB – 3G/4G internet në telefonin tënd.

Validiteti: 30 ditë. Kontrollimi i gjendjes: *888#

pajo-hej-mini
Dërgo SMS në 50888 me fjalën “hej100” dhe për vetëm 1 Eur përfito:

100 MIN – me fol me krejt ata që kanë Hej!

100 SMS – me ju dërgu atyre që kanë Hej!

100 MB – 3G/4G internet në telefonin tënd.

Validiteti: 30 ditë. Kontrollimi i gjendjes: *888#

a-e-dini-se

Nëse i keni shpenzuar SMS, MIN të pakos HEJ! ende pa përfunduar muaji, ju mund të aktivizoni pakot HEJ! EXTRA me 100 SMS apo 100 MIN për komunitetin hej! ose për rrjetin e IPKO-së, për vetëm 0,509 cent.

hej-def1

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “min” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 MIN për të komunikuar me shokët në hej!

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “sms” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 SMS për të komunikuar me shokët në hej!

hej-def2

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “ipkomin” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 MIN për të biseduar me familjen dhe shoqërinë në rrjetin e IPKO-së.

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “ipkosms” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 SMS për të komunikuar me familjen dhe shoqërinë në rrjetin IPKO-së.

hej-def3

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “me krejt” dhe merr 50 MIN kombëtar për vetëm 2 Eur.

palimit

Aktivizo pakon duke dërguar SMS në 50888 me fjalën “hej pa limit” dhe për vetëm 5 Eur përfito numër të pakufizuar të minutave dhe SMS-ve, plus 1 GB internet 4G.
Kjo pako ka validitet 30 ditë, ndërsa për të kontrolluar gjendjen e saj thirr *888*8#.