Merre internetin me veti edhe gjatë pushimeve në: Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Greqi, Serbi, Kroaci dhe Turqi

Varësisht se cilin vend planifikoni ta vizitoni, ne ju ofrojmë pako që ju shërbejnë më së miri nevojave tuaja të komunikimit dhe të njëjtat pako ju funksionojnë në të gjitha vendet, si në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi, Greqi, Serbi, Kroaci dhe Turqi.
Ndërsa, MB që ju mbesin mund t’i përdorni kur të ktheheni në Kosovë.

Pako promocionale vlen vetëm për Shqipëri dhe Mal te Zi

*Pako promocionale vlen vetëm për Shqipëri me operatorin AlBtelekom (Eagle) dhe Mal te Zi me operatorin M:Tel (29703)

Kontrolloni gjendjen, duke thirrur *478#

VINI RE: Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorët më poshtë, sigurohuni që APN është IPKO, si dhe aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings.

  • Shqipëri: Eagle, Telekom Albania ose Vodafone
  • Maqedoni: One/Vip
  • Mali i Zi: M:Tel (29703)
  • Serbi: VIP Mobile
  • Kroaci: HRT Telecom (HT HR)
  • Greqi: Cosmote Greece
  • Turqi: Vodafone