iPhone 8

Mendje e ndritur.

iPhone 8 prezanton dizajn tërësisht të ri nga qelqi. Kamera më e famshme në botë, tani edhe më e mirë.

Me çipin më të mençur dhe më të fuqishëm që iPhone ka pasur ndonjëherë. Karikim vërtetë i lehtë i baterisë, pa tel.

Dhe me përvojë të realitetit të shtuar virtual, që kurrë më parë nuk kanë qenë i mundur. iPhone 8. Gjeneratë e re e iPhone.

foto-1

Dizajn tërësisht nga qelqi

Qelqi më i qëndrueshëm ndonjëherë në një iPhone, para dhe mbrapa. Brez alumini me ngjyra të përshtatshme dhe me pjerrtësi aerodinamike. Rafinatura të reja ngjyrë hiri, argjendi dhe ari.

foto-6

Rezistent ndaj ujit dhe pluhurit

I projektuar me saktësi për t’i rezistuar ujit dhe pluhurit.

foto-5

Karikim pa tel i baterisë

Ana e prapme prej qelqi mundëson karikim të lehtë të baterisë, pa tel.

design_charging_everywhere_medium

Dy përmasa

4.7‑inç dhe 5.5‑inç Ekran Retina HD

foto-6

Ekran tërësisht i ri

Ekran Retina HD më i bukur se kurdoherë më parë. Me ton të vërtetë, me një spektër të gjerë ngjyrash dhe me 3D Touch.

foto7

Kamerat

Kamera më e famshme në botë. Tani edhe më e mirë.

foto-2

Një botë pa tela

Karikoni baterinë me pajisje dhe mate karikuese pa tela në hotele, kafene dhe në aeroporte në mbarën botën.

foto-7

AirPower

Në dispozicion në vitin 2018

Prezantimi i AirPower mat. Vetëm e vendosni iPhone, Apple Watch dhe AirPod kudo në mat për ta karikuar baterinë e tyre pa tel.5

airpower