IPKO Ekipet

Ekipet ju mundësojn komunikim të lirshëm brenda biznesit tuaj, me çmime më të lira të ofruara në treg. Se çfarë ekipi do të ndërtoni për biznesin tuaj, varet prej pakos që do të zgjedhni dhe prej numrit të punëtorëve që do t’i vendosni në këtë plan të komunikimit.

Krijoni Ekipin e biznesit tuaj:

  • Zgjedhni pakon,
  • Caktoni numrin e punëtorëve që do të jenë në “Ekip”,
  • Vendosni se a do të jenë prepaid ose/dhe postpaid
  • dhe caktoni rimbushje automatike të llogarisë së punëtorëve, çdo muaj.

Bëni zgjedhjen më të mirë për komunikimin brenda biznesit tuaj.

Business Basic Prepaid dhe Postpaid

Me pakon Business Basic, punonjësit brenda biznesit tuaj do ta kenë një plan të njëjtë të tarifave për komunikimin brenda dhe jashtë rrjetit të IPKO-së.

TarifatÇmimet
Tarifa mujore (parapagim)0.00
Tarifa për kyçje0.00
Intervali i ngarkesës60/60
Brenda rrjetit0.083
Jashtë rrjetit0.095
IPKO Fiks0.083
PTK Fiks0.095
SMS kombëtare0.036
SMS ndërkombëtare0.107

–  Pakoja bazë për biznese është një SIM kartelë e vetme e cila është në dispozicion të klientëve të biznesit me parapagim dhe kontratë(postpaid).

–  SIM kartela e vetme kushton 3.00 euro dhe përmban 3.00 euro mbushje.

–  Numrat e vetëm me kontratë(postpaid) të biznesit nuk kanë tarifa mujore, por paguajnë faturat çdo muaj sipas shpenzimeve që bëjnë.

–  SIM kartela e pakos bazë për biznese mund të përdoret ose si tarifë ose si opsion tarifor.

Super Ekipi

Çmimet për thirrjet vendore
PakoEkipi 2-10Ekipi 11-19Ekipi 20-50Ekipi 51-100Ekipi plus
Tarifa mujore në formën e kredive të rimbushjes3.003.003.003.003.00
Numrat minimalë me kontratë(postpaid)11335
Anëtarët (CUG)0.000.000.000.000.00
Intervali i ngarkesës60/6060/6060/6060/6060/60
IPKO 0.0830.0720.0620.0510.041
Vala 0.0950.0830.0720.0620.051
IPKO FIX0.0830.0720.0620.0510.041
PTK FIX0.0950.0830.0720.0620.051
SMS drejt Ekipit (CUG)0.0360.0360.0360.0360.036
SMS në IPKO0.0360.0360.0360.0360.036
SMS në Vala0.0360.0360.0360.0360.036
SMS Ndërkombëtar0.1070.1070.1070.1070.107

–   Pakoja e numrave mobil me kontratë(postpaid) përmban nëntë pako të ndryshme të cilat mund të blihen si pako individuale ose mund të jenë pjesë e pakove të super ekipit. SIM kartela për pakot me kontratë(postpaid) jepet falas.

–   Pakoja ‘Plan’ për numrat mobil me kontratë(postpaid) mund të përdoret si opsion tarifor.

Pakot PLAN

Plan 1Plan 2Plan 3Plan 4Plan 5Plan 6Plan 7Plan 8Plan 9
MIN Brenda IPKO’sPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limit
MIN me operatorët tjerë në Kosovë70010001200150020002000250030005000
SMSPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limit
Internet në Kosovë8 GB10 GB11 GB12 GB15 GB20 GB30 GB50 GB∞ (100 GB)
Internet në Rajon---1 GB1 GB2 GB2 GB2 GB5 GB
EU & US Data-------500 MB2 GB
Çmimi për muaj10.00€15.00€20.00€25.00€30.00€35.00€40.00€55.00€99.00€
Nëse nënshkruani kontratë 2 vjeçare ju merrni kupon për telefon50.00€75.00€100.00€125.00€150.00€210.00€300.00€440.00€800.00€

Klientët e pakove Plan për biznese, kur shtohen në Super Ekip, do të aplikojnë në mënyrë automatike tarifat pasuese, në varësi të ekipit të cilit i përkasin.