Jetë, o jetë.

5 cent me krejt!

Aktivizo njërën nga pakot dhe komuniko për vetëm 5 cent me IPKO, Vala dhe Z Mobile.

Pakot mund të aktivizohen vetëm nga klientët e tarifës “Fol me ton”.

pakot_test-newprice

Minutat mund të përdoren brenda 30 ditëve vetëm për thirrje në IPKO, Vala dhe Z Mobile.

Nëse nuk e keni aktive tarifën “Fol me Ton”, atëherë aktivizoni duke thirrur *600#(aktivizimi për herën e pare është falas) dhe pastaj të aktivizoni njërën prej pakove me minuta.

Kontrollimi i minutave të mbetura bëhet duke thirrur kodin *654#. 

Nxito. Oferta është e limituar!