Aplikacioni më i ri My IPKO është krijuar veçanërisht për ju, për t’ju bërë edhe më të lehtë përdorimin e shërbimeve tona

My IPKO mundëson:

Ikonat_3

Të gjitha këto dhe më shumë mund t’i bëni shpejtë dhe lehtë nga telefoni juaj mobil përmes My IPKO, pa pasur nevojë të shkoni në ndonjë nga pikave të shitjës së IPKO-së.

Shkarko FALAS në  AppStoreResized dhe GooglePlayStoreResized