PAKOT PLAN TANI ME MË SHUMË PËRFITIME!

Pakot PLAN tani me më shumë përfitime, me te njejtin çmim! Minuta brenda IPKO’s PA LIMIT, SMS PA LIMIT, 4 x më shumë internet!

Me pakot PLAN, ju mund të zgjedhni pakon mujore duke filluar nga 10 EUR në muaj. Zgjedh njërën nga pakot mujore PLAN dhe nënshkruaj kontratë 12 dhe 24 mujore:

Plan 1Plan 2Plan 3Plan 4Plan 6Plan 8Plan 9
MIN Brenda IPKO’sPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limit
MIN me operatorët tjerë në Kosovë700100012001500200030005000
SMSPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limitPa limit
Internet në Kosovë8 GB10 GB11 GB12 GB20 GB50 GB∞ (100 GB)
Internet në Rajon---1 GB2 GB2 GB5 GB
EU & US Data-----500 MB2 GB
Çmimi për muaj10.00€15.00€20.00€25.00€35.00€55.00€99.00€
Nëse nënshkruani kontratë 2 vjeçare ju merrni kupon për telefon50.00€75.00€100.00€125.00€210.00€440.00€800.00€