Lirë si n’shpi edhe në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi e Turqi

Këtë verë, pushimet tuaja do të jenë më të lira me pakot roaming të internetit në mobil dhe ato me min/sms.

Varësisht cilin vend planifikoni ta vizitoni, ne ju ofrojmë pako që ju shërbejnë më së miri nevojave tuaja të komunikimit.

Shfletoni më shumë në internet gjatë qëndrimit në Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi dhe Turqi.

Pako Ditore

Për ta aktivizuar pakon ditore 200MB, ju duhet të thirrni *478*1#

Pako Javore

Për ta aktivizuar pakon javore 1GB, ju duhet të thirrni *478*2#

Pako Mujore

Për ta aktivizuar pakon mujore 2GB, ju duhet të thirrni *478*3#

Ju duhet të lidheni me njerin nga këta operatorë:

  • Shqipëri – Eagle, Telekom Albania ose Vodafone
  • Maqedoni – One/Vip
  • Mali i Zi – M:Tel (29703)
  • Turqi – Vodafone

Secila pako vlen në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni, Mal të Zi dhe Turqi.

VINI RE: Për t’ju funksionuar interneti në mobil, lidhuni manualisht me operatorët e lartëcekur, sigurohuni që APN është IPKO dhe aktivizoni “Data” dhe “Data Roaming” te Settings.