Pako PRO

Me te tonat!

Me pakot PRO mbulohen të gjitha nevojat e komunikimit të biznesit tuaj.

Me njërën nga pakot Pro për biznesin tuaj ju kurseni kohë dhe perfitoni të gjitha shërbimet duke filluar nga Telefonia Mobile, Telefonia Fikse, Televizioni Digjital dhe Interneti.

Me pakon Pro duke filluar nga 25.40 EUR (me TVSH) në muaj ju merrni:
10 numra GSM
1 numër postpaid dhe 9 të tjerë prepaid ose postpaid sipas nevojës së biznesit.
Nëse klienti e përzgjedh numrin postpaid atëherë mund të zgjedh njërën nga pakot PLAN

Secila pako përmbanë MIN brenda IPKO-së dhe SMS kombëtarë PA LIMIT.

Telefonia Fikse me minuta pa limit brenda rrethit. Tarifa 0.00Eur brenda rrjetit

Internet me ruter WiFi FALAS me shpejtësi deri në 25Mbps.

Televizion Digjital: Pako Familjare, Pako Premium apo Pako Premium HD.

Me njërën nga 6 pakot Pro të gjithë numrat brenda rrethit të biznesit mund të komunikojnë lirshëm në mes tyre, dhe do t’i mundëson biznesit tuaj rritje të efikasitetit.

PakoPRO BASICPRO STARTPRO EXTRAPRO EXTRA (HD)PRO ULTRAPRO ULTRA (HD)
Telefonia mobile 10 numra
(minimum 1 postpaid dhe 1x prepaid)
MIN PA LIMIT brenda IPKO-së
700 MIN me operatorët tjerë në Kosovë
SMS PA LIMIT
MIN PA LIMIT brenda IPKO-së
1000 MIN me operatorët tjerë në Kosovë
SMS PA LIMIT
MIN PA LIMIT brenda IPKO-së
1200 MIN me operatorët tjerë në Kosovë
SMS PA LIMIT
MIN PA LIMIT brenda IPKO-së
1500 MIN me operatorët tjerë në Kosovë
SMS PA LIMIT
MIN PA LIMIT brenda IPKO-së
2000 MIN me operatorët tjerë në Kosovë
SMS PA LIMIT
MIN PA LIMIT brenda IPKO-së
2000 MIN me operatorët tjerë në Kosovë
SMS PA LIMIT
Internet në Kosovë8GB10GB11GB12GB15GB20GB
Internet në Rajon---1GB1GB2GB
InternetDeri 20 Mbps + Wifi falasDeri 20 Mbps + Wifi falasDeri 20 Mbps + Wifi falasDeri 20 Mbps + Wifi falasDeri 20 Mbps + Wifi falasDeri 25 Mbps + Wifi falas
Televizion
Digjital
--Pako FamiljarePako Familjare HDPako PremiumPako Premium HD
Telefoni
fikse
PoPoPoPoPoPo
VlefshmëriaMujoreMujoreMujoreMujoreMujoreMujore
Çmimi
me TVSH
25.40€30.50€35.60€40.60€50.80€59.00€
Zbritje
në telefon
(kontratë 24 mujore)
120€140€150€200€250€330€

Tarifat në vazhdim

IPKO 60/30Vala 60/60IPKO FIXPTK FIXSMS kombëtarSMS ndërkombëtarMB Internet
Tarifat në vazhdim
(pa TVSH)
0.0700.0810.0700.0810.0310.091Standarde

*Këto çmime do të aplikohen pasi që të shpenzohen të gjitha minutat e pakos.

Merrni pakon duke telefonuar në

049 700 900

*në rast se nënshkruani kontratë 24 mujore