QUATRO

Tani interneti edhe më i shpejtë , me çmim të njejtë

 

 • 10€ mbushje për deri 5 numra mobil
 • Internet up to 10 Mbps
 • Pako Familjare
 • Telefoni fikse me 1€/muaj

Çmimi/1vit: 365.70€ 

 

 • 10€ mbushje për deri 5 numra mobil
 • Internet up to 10 Mbps
 • Pako Premium
 • Telefoni fikse me 1€/muaj

Çmimi/1vit: 447.10€ 

 

 • 10€ mbushje për deri 5 numra mobil
 • Internet up to 15 Mbps
 • Pako Premium
 • Telefoni fikse me 1€/muaj

Çmimi/1vit: 508.10€ 

 

 • 10€ mbushje për deri 5 numra mobil
 • Internet up to 15 Mbps
 • Pako Premium HD
 • Telefoni fikse me 1€/muaj

Çmimi/1vit: 559.00€ 

Pakot Quatro përmbajnë:

 • Mbushje për mobil të 10€ në muaj që ju i shpërndani deri në 5 numra të familjes suaj,
 • Televizion digjital me kanale më ekskluzive,
 • Internet i shpejtë dhe stabil,
 • Telefoni fikse më çmime me të lira në Kosovë dhe jashtë Kosovës me 8 cent/MIN drejt Europës dhe Amerikes.

Cmimi për aktivizimin e SmartBox është 40.70€, ndërsa për aktivizimin e STB Standard është 20.40€

Pakon QUATRO mund ta bleni deri në 12 këste mujore, me 0% interes, përmes këtyre bankave:

 • Banka Ekonomike – Flexi
 • Banka Kombetere Tregtare – PRIMA Keste
 • NLB Prishtina – Kredi
 • Raiffeisen Bank in Kosovo – Visa Gold dhe Visa Bonus
 • TEB – StarCard