Super Duo

Super DUO është zgjedhja më e mirë për ju.  Përmban mbi 100 kanale televizive dhe internet dyfish më të shpejtë. Mund të zgjedhni njërën prej pakove që ju përshtatet nevojave tuaja: DUO Familjare HD dhe DUO Premium HD.

DUO Familjare HD

TV DIGJITAL
mbi 110 kanale
INTERNET
deri në 20 Mbps

DUO Premium HD

TV DIGJITAL
mbi 110 kanale
INTERNET
deri në 25 Mbps

Për klientët ekzistues, Smartbox është pa pagesë, ndërsa për klientët e rinj ofrohet për vetëm 10 Eur.