Televizioni digjital dhe HD

Televizioni Digjital i IPKO-së, ju ofron kanale dhe programe të shumta, ekskluzive dhe atraktive, mundëson fotografi dhe zë të cilësisë së lartë si dhe shërbime të tjera televizive dhe interaktive:

 • Më shumë se 100 kanale në platformen e televizionit digjital
 • Udhëzuesi elektronik i programeve
 • Kinematografia botërore në ekranin tuaj
 • Shërbimi Pay Per View përmes kanalit Digi Gold
 • Kanale HD

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë:

 • Premier League 2013/14, 2014/15, 2015/16, 2016/17, 2017/18, 2018/19
 • Kampionati Italian (Serie A) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Spanjoll (La Liga) 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Francez (Ligue 1)  2015/16, 2016/17, 2017/18
 • Kampionati Hollandez 2015/16, 2016/17, 2017/18
 • FIFA World Cup 2018 Ndeshjet Kualifikuese Ndërkombëtare
 • Kampionati Shqiptar  Futbollit
 • Kupa dhe Super kupa e Futbollit e Shqiperise
 • Kampionati i Futbollit i Kosovës 2016-2017
 • Ndeshjet Kualifikuese te Kombëtares Shqiptare per FIFA World Cup 2018
 • Kupa e Anglise (FA Cup 2015/16, 2016/17, 2017/18)
 • Superkupa e Spanjës- Nentor 2014 deri Qershor 2018.
 • Kupa e Gjermanisë (DFB Pokal/ndeshje miqësore) 2015/2018
 • Ndeshjet miqësore te Brazilit (World Tour) 2021