Anketë

Fillimisht, na lejoni që të ju falemnderojmë që do të merni pjesë në anketën tonë që do të zgjatë më pak se 1 minut.

Përshtypjet tuaja kanë shumë rëndësi për ne!

Informatat tuaja do të ruhen me konfidencialitet dhe do të përdoren vetëm për çështje të brendshme të IPKO’së.

Fillo

Ju prezentojmë pakot e reja MAX, pakot më superiore në treg! Shpejtësi e shumëfishuar e internetit, si dhe 2 recivera në çmim!

Merr tani njërën nga pakot më superiore në treg. Me ligat më të mira sportive, shërbime të avancuara si TVim, VoD dhe Catchup TV. IPKO MAX janë pakot më të kompletuara në treg.

MAXimalisht, për secilin!

MAX Familjare – Përmbajtje ekskluzive me më shumë se 130 kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe argëtim si dhe internet deri në 100 Mbps. Ndërsa në resiverin e dytë, ju keni pakon e TV me 97 TV kanale.

MAX Sport – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive dhe internet deri në 100 Mbps! Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore. Ndërsa në resiverin e dytë, ju keni pakon e TV me 97 TV kanale.

MAX Premium – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive dhe internet deri në 250 Mbps! Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore. Ndërsa në resiverin e dytë, ju keni pakon Familjare HD me 130+ TV kanale.

Përmes smartbox-it, ju përfitoni edhe këto shërbime FALAS:

· CATCH UP TV – Shikoni programet e preferuara në disa nga kanalet më të njohura në vend deri në 72 orë edhe pasi të kenë përfunduar, pa pasur nevojë t’i inçizoni ato.

· VOD – Video libraria më e pasur në vend. 24 orë qasje në mbi 9000 filma, seriale dhe dokumentarë të ndryshëm.