Pako ideale për familjen tuaj!

  • Përmbajtja më e pasur televizive në vend.
  • Internet deri në 200 Mbps

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Ju rekomandojmë pakot e reja MAX (TV + internet), pakot më superiore në treg! Shpejtësi e shumëfishuar e internetit, si dhe 2 recivera në një çmim!

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?