Nëse ende nuk e keni provuar përmbajtjen fantastike të televizionit digjital, IPKO ka krijuar për ju pakon Verore me përmbajtje fantastike dhe internet të shpejtë. Pako është e dizajnuar në mënyrë të tillë që të përmbushë të gjitha nevojat e një familjeje dhe përmban:

  • Internet deri në 20Mbps dhe
  • 99 kanale televizive
PAKO VERORE
Çmimi për 6 muaj/Çmimi është promocional50.00 €
Pako e internetit20 Mbps
Oferta vlenë për6 muaj

Shikoni listën e kanaleve për Pakon Verore këtu.

*Nxitoni, çmimi i pakos Verore është 50€ dhe është promocional.

Kjo pako është me kontratë 12 mujore ku pasi që plotësohen 6 muaj-të e parë të kontratës, pako kalon në çmim të rregullt 12 €/muaj. Pako vlen vetëm për klientët e rinj.

Vizitoni dyqanin më të afërt të IPKO-së për të marrë pakon.