Pëmbajtja më e pasur televizive në vend!

Ke nevojë për përmbajtjen më të mire në vend, super kualitet dhe super stabilitet?

Nëse preferon përmbajtje ekskluzive me më shumë se 130 kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe argëtim, ju rekomandojmë pakon Familjare HD.

Nëse preferon përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive, të gjitha ligat më emocionuese të futbollit  si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore, ju rekomandojmë pakon Premium HD.

Aktivizimi me marrësin digjital HD për pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?