Ke nevojë për pako që I përmban të gjitha shërbimet në një vend?

Pako QUATRO është ideale për ty!

Benefitet e pakove QUATRO:

  • Televizion digjital me kanalet ekskluzive dhe përmbajtje superior
  • Ngjarjet më emocionale sportive (Nëse e zgjedh pakon QUATRO 2, 3 apo 4)
  • Internet të shpejtë dhe më stabil në vend.
  • Mbushje për mobil të 10€ në muaj që ju i shpërndani deri në 5 numra të familjes suaj.
  • Telefoni fikse më çmimet me të lira në Kosovë dhe jashtë Kosovës.

Aktivizimi me marrësin digjital HD per pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me
SMARTBOX është €20.00.

Pakon QUATRO mund ta bleni deri në 12 këste mujore, me 0% interes, përmes
këtyre bankave:

  • Banka Ekonomike – Flexi
  • Banka Kombetere Tregtare – PRIMA këste
  • NLB Prishtina – Kredi
  • Raiffeisen Bank in Kosovo – Visa Gold dhe Visa Bonus
  • TEB – StarCard