Duke marrë pakon TRIO ju përfitoni:

  • Mbi 150 kanale më të mira televizive me filma, filma të animuar, dokumentarë, muzikë  dhe kanalet më të popullarizuara sportive me ligat më emocionuese te sportit 
  • Internet deri në 30 Mbps
  • Aktivizimi me marrësin digjital HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00
  • Modem Wi-Fi FALAS
  • Telefoni fikse me çmimet më të lira në treg, plus 10€ mbushje
  • Pakot TRIO HD marrin TV-im FALAS për tërë vitin