IPKO së bashku me DigitAlb kanë të drejtat ekskluzive të transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

Për të përjetuar magjinë e sportit dhe emocionet që ju sjellin ligat më të njohura në mbarë botën, vizito tani dyqanin më të afërt të IPKO-së dhe merr pakon MAX Sport apo MAX Premium:

Pakot MAX jane pakot më superiore në treg, me ligat më të mira sportive, shërbime të avancuara si TVim, VoD dhe Catchup TV, shpejtësi e shumëfishuar e internetit e shumë më shumë!