Televizioni Digjital

Përmbajtja më e pasur në treg!

Mirë se vini në platformën Nr.1 të televizionit digjital në Kosovë!

IPKO në bashkëpunim me DigitAlb i sjell familjes tuaj përmbajtjen më të mire televizive.

Mbi 150 TV kanale, përmbajtje ekskluzive në gjuhën shqipe, ngjarjet më të mëdha të sportit si dhe programet më të mira për fëmijë.

Me platformat unike Smartbox, VOD (Video libraria), Catchup TV dhe TVim, IPKO jus jell një përjetim të pakrahasueshëm televiziv!

Zgjedhni pakon që ju përshtatet nevojave tuaja!

Shërbimet shtesë

Programi sportiv

IPKO së bashku me Digjitalb kanë të drejtat e transmetimit të ndeshjeve të kampionateve më prestigjioze evropiane, në Kosovë.

Shih oraret e ndeshjeve
Shih oraret e ndeshjeve