Pëmbajtja më e pasur televizive në vend.

PAKO FAMILJARE – Përmbajtje ekskluzive me më shumë se 130 kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe argëtim.

PAKO PREMIUM – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive.

Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.

Aktivizimi me marrësin digjital të definicionit standard (SD) është FALAS.

Aktivizmi me marrësin digjital HD për pakot HD është FALAS kurse, për pakot tjera është 20€.

Ju rekomandojmë pakot e reja MAX (TV + internet), pakot më superiore në treg! Shpejtësi e shumëfishuar e internetit, si dhe 2 recivera në një çmim!