VoD

Me video librarinë e SMART BOX ju keni qasje në shumë filma 24 orë në ditë.
Në librari mund të gjeni filma dhe seriale të ndryshme.Libraria freskohet me përmbajtje të re shumë shpesh.

Më shumë
Më shumë

Catch up TV

Catch up TV është shërbim i cili ju mundëson t’i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 72 orë pa pasur nevojë t’i incizoni ato.

Më shumë
Më shumë

TVim

Shikoni kanalet më interesante të IPKO-së nga telefoni i mençur, tableti, laptopi apo kompjuteri juaj.

TVim ju mundëson ta keni televizorin tuaj personal kudo në Kosovë.

Vizitoni faqën
Vizitoni faqën