Catch up TV është shërbim i cili ju mundëson t’i shikoni programet e preferuara edhe pasi të kenë përfunduar deri në 48 orë pa pasur nevojë t’i incizoni ato.

Si funksionon shërbimi?

Ky shërbim ofrohet në SmartBox përmes mënysë “Catch up TV”,  ku janë të listuara të gjitha kanalet që ofrojnë këtë shërbim, e brenda kanalit listohen të gjitha programet e regjistruara. Përmes guidës (EPG), mund të navigoni në të majtë, dhe të luani programin që ka përfunduar. 

Shërbimi ofrohet përmes rrjetit IP, prandaj SmartBox duhet të jetë i lidhur në internet. 

Në cilat TV kanale funksionon shërbimi?

Fillimisht Catch-up TV funksionon në 11 TV kanale, të cilat do të vlerësohen dhe në të ardhmen të zëvendësohen apo freskohen me kanale të tjera.

Lista e kanaleve që mund t’i ktheheni 48 orë mbrapa:

 1. RTK 1
 2. Klan KS
 3. TV 21
 4. Top Channel
 5. Klan
 6. T7
 7. Hits
 8. Aksion
 9. T HD
 10. Explorer Shkence
 11. Explorer Nature

Shërbimi është pa pagesë shtesë.