Vizito uebfaqen

Shikoni kanalet më interesante të IPKO-së nga telefoni i mençur, tableti, laptopi apo kompjuteri juaj. TVim ju mundëson ta keni televizorin tuaj personal kudo në Kosovë. Përdoruesëve të pajisjeve të mençura mobile u nevojitet qasje në Wireless që të kenë mundësinë të shijojnë TVim dhe të mos humbin asgjë në kanalet e tyre të preferuara.
TVim mund të përdoret njëkohësisht në dy pajisje të ndryshme mobile, brenda dhe jashtë shtëpisë, në të gjitha zonat IPKO WIFI.

Si ta aktivizoj TVim?

Shërbimi është FALAS për klientët e pakove Super DUO Familjare HD, Premium dhe Premium HD. Për klientët e pakove të tjera, aktivizimi për një muaj është 3.06 EUR.

Si dhe ku mund të shikoj TVim?

Vizito tvim.tv dhe regjistrohuni me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, apo përmes shkarkimit pa pagesë të aplikacioneve mobile për sistemet operative iOS dhe Android.

Për të shikuar TV përmes kompjuterit personal apo laptopit, vizito: www.tvim.tv
Për të shkarkuar aplikacionin për pajisjet me iOS (iPhone ose iPad) vizito: www.tvim.tv/ios
Për të shkarkuar aplikacionin për pajisjet me Android vizito: www.tvim.tv/android

Me TVim, 31 kanalet tuaja të preferuara, mund t’i merrni kudo me vete.

Për përdoruesit e pakove tjera të televizionit kabllor digjital të IPKO-së, aktivizimi i TVim kushton 3.06 euro në muaj, dhe mund të bëhet duke vizituar ndonjërin nga dyqanet e IPKO-së apo duke dërguar SMS në numrin 55355 me emrin e llogarisë ose numrin e kartelës smart, ndërsa shërbimi mund të përdoret në dy pajisje të ndryshme mobile, njëkohësisht brenda shtëpisë si dhe në të gjitha zonat e IPKO WIFI edhe jashtë shtëpisë.

TVIM është  i limituar në rrjetin e IPKO-së për shkak të drejtave për transmetim të përmbajtjes.

Shkarko FALAS në: