IPKO sjellë pakot Light dhe ULTRA!

IPKO sjell ofertën më të mirë promocionale për TV dhe internet!

Lexo më shumë
Lexo më shumë

Super DUO ideale për familje. Çka o’super o’ super!

Pakot e SuperDUO janë pakot më të kompletuara në treg.

Shih më shumë
Shih më shumë

Me pakot TRIO, tri shërbime në një vend! Interneti dyfish më shpejtë, çmimi i njëjtë!

Duke u abonuar në Premium HD ju merrni 110+ TV kanale te pakos Premium HD, përfshirë transmetimi ekskluziv i të gjitha sporteve,  internet 15 Mbps, mundësi e lidhjes së të gjitha pajisjeve tuaja Wi-Fi, pa ndonjë kufizim, telefoni fikse me cmimet me te lira në treg plus 10€ mbushje.

Shih pakot TRIO
Shih pakot TRIO

Me pakon QUATRO, interneti edhe më i shpejtë, me çmim të njejtë

Pako QUATRO përmban mbushje për mobil 10€ në muaj që ju i shpërndani deri në 5 numra të familjes suaj, televizion digjital me kanale më ekskluzive, internet i shpejtë dhe stabil, telefoni fikse më çmime më të lira në Kosovë dhe jashtë Kosovës.

Shih pakot QUATRO
Shih pakot QUATRO