Televizioni Digjital dhe Internet prej 20.30 €/muaj

DUO, kombinim ideal për shtëpinë tuaj:

  • Permbajtja me e pasur televizive në vend.
  • Internet me 20 Mbps.

Aktivizimi me marrësin digjital të definicionit standard (SD) është FALAS

Aktivizmi me marrësin digjital HD për pakot HD është FALAS kurse, për pakot tjera është 20€.

Ju rekomandojmë pakot e reja MAX (TV + internet), pakot më superiore në treg! Shpejtësi e shumëfishuar e internetit, si dhe 2 recivera në një çmim!