IPKO sjellë pakot Light dhe ULTRA!

Merr ofertën më të mire nga IPKO dhe DigitAlb, përfito super çmime dhe super përmbajtje televizive!

Më shumë

Super DUO ideale për familje. Çka o’super o’ super!

Abonohu në SuperDUO Premium HD, paguaj 10 muaj dhe 2 të fundit merri FALAS! Super DUO Premium HD – internet deri në 50 Mbps! Përmbajtje eksluzive, më shumë se 150 kanale televizive, të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore. Super DUO Familjare...

Më shumë