Pakot Quatro përmbajnë:

  • Televizion digjital me kanalet më ekskluzive.
  • Internet i shpejtë dhe stabil.
  • Mbushje për mobil të 10€ në muaj që ju i shpërndani deri në 5 numra të familjes suaj.
  • Telefoni fikse më çmimet me të lira në Kosovë dhe jashtë Kosovës.

Aktivizimi me marrësin digjital të definicionit standard (SD) është FALAS

Aktivizmi me marrësin digjital HD për pakot HD është FALAS kurse, për pakot tjera është 20€.

Pakon QUATRO mund ta bleni deri në 12 këste mujore, me 0% interes, përmes këtyre bankave:

  • Banka Ekonomike – Flexi
  • Banka Kombetere Tregtare – PRIMA këste
  • NLB Prishtina – Kredi
  • Raiffeisen Bank in Kosovo – Visa Gold dhe Visa Bonus
  • TEB – StarCard

Ju rekomandojmë pakot e reja MAX (TV + internet), pakot më superiore në treg! Shpejtësi e shumëfishuar e internetit, si dhe 2 recivera në një çmim!