Pakot Quatro përmbajnë:

  • Televizion digjital me kanalet më ekskluzive.
  • Internet i shpejtë dhe stabil.
  • Mbushje për mobil të 10€ në muaj që ju i shpërndani deri në 5 numra të familjes suaj.
  • Telefoni fikse më çmimet me të lira në Kosovë dhe jashtë Kosovës.

Aktivizimi me marrësin digjital HD per pakot HD është falas, kurse për aktivizimet me SMARTBOX është €20.00.

Pakon QUATRO mund ta bleni deri në 12 këste mujore, me 0% interes, përmes këtyre bankave:

  • Banka Ekonomike – Flexi
  • Banka Kombetere Tregtare – PRIMA këste
  • NLB Prishtina – Kredi
  • Raiffeisen Bank in Kosovo – Visa Gold dhe Visa Bonus
  • TEB – StarCard

Ju rekomandojmë pakot e reja MAX (TV + internet), pakot më superiore në treg! Shpejtësi e shumëfishuar e internetit, si dhe 2 recivera në një çmim!