Vlerësimi per ofertën

 

Faleminderit që vizituat faqen tonë!

Me qëllim të përmirësimit të ofertave tona, ne kemi pregaditur nja anketë të shkurtër në lidhje me këtë ofertë. Përshtypjet tuaja kanë shumë rëndësi për ne!

Informatat tuaja do të ruhen në konfidencialitet dhe do të përdoren vetëm për përdorim të brendshëm në IPKO.

 

Fillo

Abonohu në Super Duo Premium HD, paguaj 10 muaj dhe 2 të fundit merri FALAS!

Pakot SUPER DUO janë pakot më të kompletuara në treg. Merr tani njërën nga pakot SUPER DUO dhe përjeto super përmbajtje televizive dhe internet super të shpejtë.

Super DUO Premium HD – Përmbajtje eksluzive me më shumë se 150 kanale televizive dhe internet deri në 50 Mbps!

Të gjitha ligat më emocionuese të futbollit (Premier League, Serie A, La Liga, IPKO Superliga), si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.


Super DUO Familjare HD
– Përmbajtje ekskluzive me më shumë se 130 kanale televizive, filma, filma të animuar, dokumentar, muzikë dhe argëtim si dhe internet deri në 40 Mbps .

Me pakot Super Duo ju merrni FALAS Smartbox-in.

Përmes smartbox-it, ju përfitoni edhe këto shërbime FALAS:

  • CATCH UP TV – Shikoni programet e preferuara në disa nga kanalet më të njohura në vend deri në 72 orë edhe pasi të kenë përfunduar, pa pasur nevojë t’i inçizoni ato.
  • VOD – Video libraria më e pasur në vend. 24 orë qasje në mbi 9000 filma, seriale dhe dokumentarë të ndryshëm.