Vlerësimi per ofertën

 

Faleminderit që vizituat faqen tonë!

Me qëllim të përmirësimit të ofertave tona, ne kemi pregaditur nja anketë të shkurtër në lidhje me këtë ofertë. Përshtypjet tuaja kanë shumë rëndësi për ne!

Informatat tuaja do të ruhen në konfidencialitet dhe do të përdoren vetëm për përdorim të brendshëm në IPKO.

 

Fillo

Pakoja më e kompletuar në treg, Super DUO Premium HD,  ka dyfishuar shpejtësinë prej 25 Mbps në 50 Mbps! Me përmbajtje premium sportive, Super DUO Premium HD ofron mbi 150 kanale televizive, me të gjitha ligat më  emocionuese të futbollit, si dhe kanalet sportive më të popullarizuara botërore.

Super DUO Familjare HD vjen me internet me shpejtësi të  dyfishuar, prej 20 Mpbs në 40 Mbps! Me mbi 130 kanale për të gjithë familjen, Super DUO Familjare HD është pakoja ideale për adhuruesit e filmave të të gjitha zhanreve, serialeve, dokumentarëve të ndryshëm  si dhe programit më të mirë për fëmijë. Për më shumë, ju përfitoni edhe UEFA Ligën e Kombeve falas deri në fund të vitit.