Sa më kushton të thërras me telefoninë fikse të IPKO-së?*

Zgjedh shtetin dhe operatorin (opcionale) ku dëshironi të telefononi.

Thirrjet ne fiks

Thirrjet ne mobil

Thirrjet pa pagesë

  • Kujdesi për klientë për thirrjet nga IPKO mobil dhe fiks – 049 700 700 dhe 038 700 700
  • Kujdesi për klientë për thirrjet nga të gjithë operatorët në Kosovë – 080070070
  • Kujdesi për klientë për përdoruesit e Hej! – 049 700 800
  • Emergjenca – 112
  • Policia – 192
  • Zjarrfikësit – 93
  • Ndihma e parë – 94

Përshëndetje! Si mund të ju ndihmojmë?