SPECIAL PËR TY!

Për vetëm 3 Euro merr PA LIMIT minuta dhe SMS me HEJ!, 3GB dhe Instagram FALAS me pakon HEJ! Special.

Për ta aktivizuar këtë pako dërgoni SMS me tekstin ‘hej2’ në 50888 ose direkt përmes MyIPKO. Validiteti është 30 ditë.

Oferte Promocionale: 5GB internet për të gjithë ata që e aktivizojnë HEJ! Special për herë të parë!

*Nga 3 mars, çmimi i pakos HEJ! SPECIAL ndryshon në 3.99 Euro dhe do të ketë PA LIMIT minuta dhe SMS me HEJ!, 3GBInstagram dhe Facebook FALAS + 100 MIN me IPKO.

BONU PROFI!

Përfito PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5GB dhe Instagram FALAS per 5 Euro me pakon HEJ! PROFI.

Për ta aktivizuar këtë pako dërgoni SMS me tekstin ‘hej4’ në 50888 ose direkt përmes MyIPKO. Validiteti i pakos është 30 ditë.