BONU PROFI!

Merr më të mirat nga pako HEJ! PROFI për vetëm 5 euro!

PA LIMIT minuta dhe SMS me IPKO, 5 GB dhe Instagram FALAS, përmbushin çdo nevojë të komunikimit me bashkëpunëtorët tuaj, shoqërinë dhe familjen.

Dërgo një SMS me tekstin “hej4” në 50888 dhe merr HEJ! PROFI menjëherë!

Validiteti i pakos është 30 ditë

Bonu pjesë e komunitetit Hej!

Për t’u bërë pjesë e komunitetit hej!, ju duhet të jeni 16 deri në 28 vjeç dhe të blini numër hej! ne cilindo dyqan të IPKO-së, apo të aktivizoni pakon në numrin tënd ekzistues, duke dërguar SMS në 50888 me fjalën “hej2” për vetëm 3 Euro.

Merr PA LIMIT minuta dhe SMS brenda hej!, 3GB internet ne mobil si dhe Instagram FALAS.

Pakot Hej!

Hej! Extra brenda komunitetit hej!

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “min” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 MIN për të komunikuar me shokët në hej!

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “sms” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 SMS për të komunikuar me shokët në hej!

Hej! Extra brenda rrjetit të IPKO-së

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “ipkomin” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 MIN për të biseduar me familjen dhe shoqërinë në rrjetin e IPKO-së.

Dërgo SMS në 50888 me fjalën “ipkosms” për vetëm 0.509 cent dhe përfito 100 SMS për të komunikuar me familjen dhe shoqërinë në rrjetin IPKO-së.