Bëhu pjesë e IPKO-së dhe komuniko në çdo kohë me ofertat tona të shumta.

OfertaBenefitetÇmimi                    Validiteti i Benefiteve              
SIM +TIP Bazik200 Min

1GB

SMS PA LIMIT

4.95 € 

7 ditë

 

SIM + TIP Trendy150 MIN

2GB

SMS PA LIMIT

5.50 € 

21 ditë

 

SIM + TiP Aktiv200Min

4GB

SMS PA LIMIT

6.95 € 

30 ditë

 

SIM + Tip Ndryshe250Min

5GB

SMS/MIN PA LIMIT

9.95 €30 ditë
SIM+Refill3 Euro mbushje5.00 €30 ditë

Validiteti i benefiteve për ofertat SIM + TiP kontrollohet duke thirr *110#
Validiteti i bilancit kontrollohet duke thirr *123#

Pas skadimit të pakos TiP, automatikisht do të ju aktivizohet pakoja e njejtë nëse keni bilanc të mjaftueshëm në llogari.

Per të aktivizuar pako tjeter TiP mund të thirrni kodin *110*110#, vizitoni aplikacionin MyIpko ose kliko ketu.

Per të ndalur aktivizimin automaik te pakove TiP duhet e thirrni USSD kodin *110*9#.

Pas shpenzimit të benefiteve, do të aplikohen çmimet standarde si më poshtë:

ShërbimiÇmimi
Thirrjet drejt IPKO-së0.15 €
Thirrjet drejt operatorëve tjerë0.153 €
SMS drejt IPKO-së0.062 €
SMS drejt operatorëve tjerë0.082 €
Thirrjet brenda rrethit0.04 €
SMS brenda rrethit 0.04 €

Validiteti

Koha e validitetit të mbushjes së llogarisë tuaj varet nga shuma e kredisë me të cilën vendosni ta mbushni llogarinë e telefonit dhe aplikohet nga momenti kur të bëhet mbushja:

Shuma e mbushjesValiditeti*
1€10 ditë
2€20 ditë
3€ – 4€30 ditë
5€ – 9€60 ditë
10€ – 19€90 ditë
20€ +360 ditë

*Validiteti, të cilin e përcaktoni me anë të mbushjes së zgjedhur, tregon kohën gjatë së cilës ju mund t’i shfrytëzoni të gjitha shërbimet e telefonisë mobile, ndërsa pasi të kaloj koha e caktuar për shembull prej 10 ditëve, 20 ditëve, 30 ditëve e të tjera, ju për 14 ditë të ardhshme, mund të pranoni vetëm thirrje.

Gjatë këtyre 14 ditëve, nëse nuk e rimbushni telefonin tuaj, atëherë numri juaj do të ndërprehet.

Pakot vlejnë vetëm brenda Kosovës.

Rimbush llogarinë përmes bankave kombëtare